BETALING

BETALING


De factuur die u ontvangt komt van Infomedics.


Infomedics is factoringbedrijf. Het versturen en innen van de rekening is hun vak. Zij nemen ons dat werk uit handen. Zo hebben wij meer tijd voor onze zorgverlening, meer tijd voor u.


Heeft u vragen over de nota of wilt u een kopienota aanvragen?

Bel dan tijdens kantooruren met Infomedics patiëntenservice,

tel. 0900 404 94 04 (35 cent per gesprek),

of bezoek de de website infomedics.nl.


Voor tandheelkundige zorg die u zelf moet betalen kunt u zich aanvullend verzekeren. Veel volwassenen (met eigen tanden en kiezen) hebben een aanvullende tandartsverzekering.

Er is een groot aanbod van aanvullende tandartsverzekeringen, die onderling verschillen in premiehoogte en verzekerd pakket.

Voor jeugdigen (tot 18 jaar) vergoedt de Basisverzekering voor het grootste gedeelte een breed pakket aan tandheelkundige zorg, uitgezonderd kronen, bruggen en orthodontie.


Meestal zal Infomedics eerst uw factuur bij de zorgverzekeraar indienen. Afhankelijk van hoe u zich aanvullend heeft verzekerd voor tandartskosten zal de verzekering de factuur geheel of gedeeltelijk voldoen. U krijgt dan alleen een  factuur over het bedrag dat niet wordt vergoed. Als u zich niet heeft verzekerd krijgt u een factuur van het gehele bedrag.